Juwelenhouders, wij zijn er gek van

Juwelen zijn de beste vrienden van een vrouw. Je kan ze er altijd een plezier mee doen en ze zullen ze altijd dragen en er zeker mee pronken. Vrouwen grijpen elke mogelijke gelegenheid aan om hun juwelen tentoon te stellen. Zelfs wanneer ze niet gedragen worden, zijn ze belangrijk en moeten ze zichtbaar zijn. Ooit heeft daar iemand juwelenhouders voor uitgevonden. En die persoon moeten we nog steeds dankbaar zijn. Het ontwerpen van een juwelenhouder is intussen tot een echte kunst verworden. Ze zijn dan ook een van onze leuke cadeautips.

Zo fier als een pauw

Iedereen die wel eens naar een dierenpark geweest is, heeft het tafereel wel al eens gezien. De mannetjespauw die in het bijzijn van een vrouwtje fier zijn staart toont die prachtig versiert is door de natuur. Bij de mens zien we iets gelijkaardigs bij vrouwen en juwelen. Hierdoor geïnspireerd ging Umbra aan de slag om een juwelenhouder te baseren op een pauwenstaart. De verschillende staven met een ronding op het einde lenen zich uitstekend om verschillende soorten juwelen te presenteren. Het schaaltje onderaan waar de pauw op zit, is trouwens geschikt om ringen te bewaren, aangezien die toch het laatste zijn dat je wilt verliezen!

Een orchidee voor juwelen

Naast het dierenrijk heeft Umbra zich ook al meerdere malen laten inspireren door het plantenrijk. Vaak wordt een juwelenhouder binnen dit gamma ook een juwelenboom genoemd. Met de Orchid maak je heel wat plaats in de verticale dimensie om allerlei soorten juwelen op te hangen of neer te leggen. Hij heeft 12 haken en is groter dan de meesten verwachten. Het leuke design met het blad onderaan zorgt ervoor dat dit een uniek stuk wordt in jouw interieur. Je kan er armbandjes, horloges, ringen en oorbellen aan kwijt.

Het hek is van de dam

Meer gebaseerd op menselijke ontwerpen, is er ook een juwelenhouder in de vorm van een hek. Wie had gedacht dat een poort een ideaal gebruiksvoorwerp zou zijn om juwelen aan op te hangen. Door de vele staven is dat zeker het geval. Het heeft een iets meer industriële en antieke look dan de overige juwelenhouders, maar dat kan in een strak interieur een hele toegevoegde waarde zijn. Zie het als een poort naar schoonheid die openslaat wanneer u uw juwelen omdoet. Zeker een uniek stuk voor de badkamer.

Een kleed vol juwelen

Little Black Dress -  UmbraVan een heel ander kaliber dan de vorige is de Little Black Dress van Umbra. Het model is ondertussen in veel verschillende variaties op de markt en is de perfecte manier om juwelen overzichtelijk en toch stijlvol bij te houden. De originele Little Black Dress heeft aan de voorkant 39 zakjes die doorzichtig zijn, zodat u alles goed blijft zien. Aan de andere kant zijn 24 lusjes te vinden waar u vanalles aan kwijt kan. U hangt dit zwarte kleedje dan gewoon in uw kast zodat het beschikbaar is wanneer u zich gaat omkleden. Dit is één van de vele cadeautips van Decoraza. Te vinden op http://www.decoraza.nl/cadeautips-originele-cadeaus.html

Het succes van deze Little Black Dress heeft Umbra aangezet om meerdere variaties op de markt te brengen. Zoals een roze versie, die het geheel iets meer flashy maakt. Daarnaast hebben ze ook de Mini Little Black Dress ontworpen, die gemakkelijk oprolbaar is en dus handig mee te nemen. Een doorslaand succes bij veel modellen die vaak moeten reizen. Ook de iets luxueuzere versie Couture, verscheen sinds kort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>