In de achtergrond

Wij zijn een team van designers met verschillende achtergronden, die samen een passie delen voor interieur. We zijn er van overtuigd dat mensen gelukkiger kunnen worden in een huis dat mooi gedecoreerd is en willen iedereen helpen die daar ook maar enige hulp bij nodig heeft. Om ons doel te bereiken iedereen een aangename thuis te geven, geven we tips aan anderen om mensen een cadeau te doen. Zo kan op termijn iedereen een leuk interieur ontwikkelen en wordt ons werk er al een stuk makkelijker op.

Tegenwoordig is alles op het internet te vinden, dus wij ook. Het gemak van design bestellen via het internet is enorm. Je moet niet meer naar de winkel en wordt ook niet beïnvloed door de context die een winkel je geeft. Dat gebeurt namelijk vaak onbewust, waardoor je een oordeel gaat vellen over een bepaald product, voornamelijk door de omgeving. Misschien had je een heel andere mening over het product gehad indien je het in een andere of een neutrale omgeving had gezien. Dit voorkom je door op het internet neutrale foto's of foto's uit verschillende contexten op te zoeken. Zo kan je reeds voor de aankoop zien hoe een bepaald voorwerp in de praktijk gebruikt kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>